dijous, d’agost 23, 2007

Amandoti

Gràcies a una amiga he conegut esta canço que m'ha agradat molt. Molt bona

dimarts, d’agost 21, 2007

Secrets per fer un massatge eròtic.

He trobat uns consells molt bons sobre com fer un massatge eròtic. Tot i que són obvis sempre està be recordar-los.

  • Buscad un lugar que le resulte cómodo al que está dando el masaje, hay unas camillas plegables, estupendas y no muy caras que os ayudaran, pero si no queréis tener más trastos en casa y usáis una cama es bueno buscar una silla o un banquillo que te permitan estar sentado porque las camas que tenemos suelen ser un poco bajas para mantener una postura encorvada durante largo tiempo.
  • Haced los ejercicios propuestos sin prisas.
  • Procurad que os toque a los dos, es muy frustrante esforzarse en acariciar con las manos a la pareja y que luego ella diga que está tan relajadita "que mejor lo dejamos para mañana".
  • No buques objetivos, disfruta con los que está sucediendo, si recibes la caricias déjate llevar y si la están dando deja que fluya tu energía sin preocuparte de cómo la esta recibiendo tu pareja.
  • Ten todo dispuesto de antemano, una toalla para cubrir las partes que no acaricias por si hace frío, aceite abundante y un cojín para la cabeza por si hace falta.
  • Busca una música suave, una luz indirecta, un bastoncillo de olor si os gusta y... adelante, y sobretodo no olvides que este tipo de masajes son eróticos.

dijous, d’agost 02, 2007

Secrets per no menjar massa

En El Periodico he trobat aquest article en que parlen de coses de menjar que ja sabia però que sempre va be tenir present. Ara que és estiu i que he de baixar alguns quilets es bo recordar-ho.

Si ens imaginem tot el que mengem durant un dia col.locat dins un plat molt gros, ens adonarem de la gran quantitat de coses que arribem a menjar, sobretot quantitativament parlant. Per ser més pràctics, hauríem d'organitzar tots aquests aliments al llarg del dia i formant part de cada un dels tres àpats principals i dels dos piscolabis. Parlarem de:
a) Distribució dels menjars.
b) Ració dels diferents menjars.
c) Qualitat dels aliments.
d) Manera com mengem.

Distribuir els àpats
S'aconsella fer els àpats de manera més freqüent, ja que no és el mateix prendre 2.000 calories en un sol àpat o repartides al llarg del dia. No s'ha de deixar passar més de tres hores sense prendre alguna cosa, per diverses raons:
1) Perquè d'aquesta manera arribem amb menys gana a les hores dels àpats principals (dinar i sopar).
2) Ens ajuda a disminuir la mida de les racions.
3) Millora la secreció d'insulina, cosa que facilita el metabolisme dels greixos i també l'activa.
4) Cada vegada que mengem alguna cosa, la feina que ha de portar a terme l'organisme en l'acte de la digestió crema calories.
Per tot plegat és convenient: fer els tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar) i dos piscolabis (un a mig matí i un altre a mitja tarda). Podem fins i tot fer fins a set o nou menjades al llarg de tot el dia: mig matí i mitja tarda (fruita, iogurt, cafè amb llet, pa...).

Ració dels àpats
S'aconsella augmentar la quantitat de:
1) Líquids: aigua, brous vegetals, te, infusions, mate, gasoses light, gelatina light...
2) S'ha de tenir present que els líquids amb gas ajuden a provocar més sensació de sacietat.
3) Aliments que continguin baixes calories però que tenen molt volum: fruites, vegetals, llegums... Com que són aliments rics en fibra, donen més sensació de sacietat.
En general, s'aconsella reduir una mica la mida de la ració de tot el que mengem. Només fent això ja ens aprimarem. Això sí, aquesta nova ració l'hem de mantenir per sempre, durant tota la nostra vida.
En el gràfic adjunt es reflecteixen les racions alimentàries recomanades segons la SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària)


 
Lleugerblog © 2008