dilluns, de maig 16, 2005

Cabreres - BTT 2005 (I)

La Cabreres-BTT és un trobada de bikers que dura 2 dies i que culmina amb una sortida en BTT per la zona de l'Esquirol, Rupit, Cantonigros. Sembla que que és la 3a més important d'Europa.

Doncs be, jo vaig ser aquest any!!. Va ser el meu amic i company de feina Manolo qui em va animar a provar-la. Doncs be, així vaig fer. Vaig pagar els 25€ de la inscripció i em vaig presentar a l'Esquirol amb la meua Schwinn tota neta de l'últim cap de setmana.

De principi jo em vaig posar al darrera d'un grupet de 6 o 7 en direcció a la sortida. Vaig veure que el recorregut sortia a fora del poble. Confiava trobar-me en Manolo i els seus companys per fer junts el recorregut. Total que quan portava un quart d'hora pedalejant vaig veure que cada cop ens allunypevem més del poble. Total que vaig preguntar a uns altres ciclistes i em van dir que això era totalment lliure. L'únic que necessitava és tenir el meu dorsal i la targeta per l'avituallament i l'obsequi corresponent. Total que si havia de tornar enrera sense saber si Manolo ja havia sortit, vaig decidir continuar sol ( be, sol és un dir perquè arriben a participar fins 4000 bikers).

Qua portava 4km i en plena pujada vaig rebre la trucada del meu amic avisant-me que estava a la sortida del poble. Vam quedar que ja ens trobaríem més endavant. Total que vaig continuar pujant i pujant. Era unes rampes prou bones per despejar-te totalment. Penseu que el dissabte el Barça havia guanyat la lliga i el partit havia acabat al voltant de les 12h de la nit. Total que entre últims preparatius i amb els petardos del carrer, fins prop de la 1 de la matinada no vaig poder dormir. I a les 5 a l'aire.

Be continuant amb la pujada jo anava tranquilament pujant al meu ritme, adelantant gent que fijo que a la baixada em passarien. Finalment en arribar a dalt hi havia el primer avituallament on hi havia aigua i trossos de taronja tallada.


per Ferran


per Ferran


per Ferran


Espereu el proper capítol!!!

 
Lleugerblog © 2008