dimarts, de desembre 19, 2006

Bicis plegables

Arran del regal d'estos Nadals he estat mirant molta informació al respecte. Com el seu nom indica una de les característiques principals de es bicis plegables és això, que es poden plegar. El preu varia segons la facilitat per plegar-se. A banda podem considerar altres coses com ara si són d'alumini o d'acer, cosa que repercuteix en el pes. També el tamany de roda: de 20'', 16'' o 14'' (una BTT estandard té 26'').

En quan a marques, el top-ten són les brompton. Són unes bicis que es pleguen en un plis plas. Nomès aixecant la bici ja es plega la roda de detràs. A més s'ha creat una cultura al voltant d'aquestes bicic. El problema és que són una mica cares amb preus rondant els 800€.(més info)L'altre marca de bici plegable coneguda és la Dahon. Una mica més econòmica, amb preus a partir dels 400€ s'han populaaritzat per la seua fiabilitat. Fins i tot altres marques distribueixen models fabricats per Dahon com és el cas de Yeah o la mateix Conor Zippy (això meu van dir a una botiga on vaig anar a preguntar per la Zippy).Un xic més barates hi ha les Nishiki, que són el mateix model que les Dahon però més barates. Després ja passem a les Yeah, les Conor, les Monty o les BH en preu per baix dels 300€ depenent de si són d'alumini o acer.

Per sota dels 200€ ja trobem models com el que per exemple promocionaven alguns diaris com El Periodico o La Vanguardia. En principi eren els models que havia mirat però revisant foros d'internet com el de bicicletasplegables em vaig convencer que millor invertir una mica més.

1 comentaris:

Carles Soler ha dit...

Us envio la següent informació :

Estem preparant pel proper diumenge 22 de novembre a les 11h del matí una Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú.
La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d'uns 7 km, sortirem de la zona del llarg Passeig Marítim que tenim la sort de tenir i per carrers de la vila.
També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on podrem gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.
Hi haurà el sorteig d'una plegable entre tots els participants.
Podrem gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que segur que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi han.
Al nostre voltant darrerament n'està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però lo que no tenim són concentracions de bicis plegables, per això aquesta.

Per això la concentració és exclusiva per bicicletes plegables.
Definició de bicicleta plegable feta pel Bacc (Bicicleta Club de Catalunya).

Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i la desplegar-la a la nostra ciutat.
També la gent de la nostra ciutat podran desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada és : DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ.

Bloc : http://bicis-plegables.blogspot.com

Esperem la vostra visita.
Salutacions .

Carles Soler.

 
Lleugerblog © 2008