divendres, de febrer 16, 2007

Versió RAC1 a Amposta

Fa un oment ho acabo de sentir. EL programa Versió RAC1 conduit per Toni Clapes, es farà dijous 22 de febrer des de l'Auditori de la Fila. Entre altres invitats vindrà el pare Jonny (Joan Reverter) i també Adam Raga. Sembla que és fa gràcies al patrocini de l'ajuntament d'Amposta.

Versió Rac1 és un programa que es fa cada tarde de 16h a 19h de dilluns a divendres. Jo fa molt de temps que l'escolto, des de quan estava a Catalunya Ràdio amb el títol de Versió Original. És molt entretingut perquè toquen tots els temes d'actualitat amb un toc d'humor , tot i que quan toca també saben posar-se seriosos. I a banda de Toni Clapés té diversos col·laboradors com el Marcelí Virgili, El senyor Canyelles, el professor Subirachs, i una llarga llista més de corcons s’afegeixen en l’intent de fer acabar la paciència del senyor Clapés.

Us ho recomano a tothom si voleu passar les tardes entretingudes. Podeu consultar també el bloc del programa que administra el Xavier Vidal, conegut perquè parlava de temes informàtics a Cronicas Marcianas.


 
Lleugerblog © 2008