diumenge, de setembre 10, 2006

Sortida en bici

Este diumenge, encara que estava cansat de l'excursió en barranc del dia anterior vaig decidir fer una sortida en la BTT. Al principi les cames pesaven però un cop estan calentes ja van soles. Des totes formes em sembla que tinc que fer-li una revisió completa a la bici perquè fa sorolls per totes bandes.

El recorregut va ser sortir des d'Amposta en direcció a Masdenverge. Volia anar per la Metro però hi havia 3 gossos solts i com em fan tan poca gràcia, he decidit anar per la costa Santa Fe. Un cop a Masdenverge he agaft el camí que surt del poli, detràs del camp de futbol i en direcció a la carretera que va de Santa Bàrbara a Ulldecona. Un cop he arribat al cruse, he agafat seguit la carretera fins arribar a l'indocador de la Font de l'Arbòs, és a dir, el camí vell d'Amposta. Per allí he arribat a la Font però sense entrar, he continuat cap a Godall. De Godall he creuat el poble cap a Ulldecona i d'allí he tirat a l'esquerra pel camí del "Mirador de Cap d'Asens". Aquest mirador porta fins les antenes de Godall, i d'allí tens una versió espectacular de les 2 valls del Montsià.

Un cop a dalt, cap a baix en direcció a Godall i d'allí tornada a Amposta pel camí de Masdenverge. Segons el contaquilometres crec que no arribava al 40Km.

 
Lleugerblog © 2008