diumenge, d’octubre 29, 2006

Quin viatge!!

Això de la Hife no te nom. Acabo de vindre a Barcelona enllaunat en un bus en una calor insoportable. Quina odissea.

L'autobús sortia a les 18:15 d'Amposta. A Amposta hi ha 2 parades. Una és la de gasolinera Benet i l'altra la que hi ha davant de la Lira. Com que me cau més prop la de Benet jo estava a les 18h esperant estoicamnet l'autobus. Després de 20minuts arriba el bus. Erem en total 5 persones. Jo anava en Anna. I llavors sorpresa, el xòfer baixa i diu que només hi ha 4 places. I ens diu que si tenim cotxe podem anar a l'Aldea agafar lo que surt de Tortosa.

Sort que teníem un cotxe que ens portés llavors hem anat cap allí de pressa i corrents. Mentre jo pensava: quina putada la gent que deu estar a davanant de la Lira també s'emportaran sorpresa. Arribem a la parada que hi ha a l'entrada d'autopista i al cap d'un rato arriba el bus d'Amposta i que es veu que havia carregat a la gent de la Lira i l'Aldea. Quins collons (per segona vegada). Ens podía haver fet el mateix a natros.

I finalment encara ha tardat un quart d'hora el de Tortosa on estaven les places justes. Allò semblava un bus de ciutat com els de Barcelona. I no crec que fos el més adient per més de 2 hores de viatge. A més com he comentat, en una calor insoportable.

Però aquí a les nostres terres només tenim això, la Renfe o agafes el cotxe particular.

 
Lleugerblog © 2008