divendres, de març 09, 2007

Bloc en català

Acabo de llegir en La Tafanera,

Els blocs en català tenen una forta expansió a la xarxa, tant que alguns diuen que és la segona llengua més utilitzada a la blogosfera. Però la unió entre blocaires no és molt ferma i hi han blocs perduts en la immensitat de la xarxa. ¿Quants blocs en català visites al dia? Per això ha sorgit aquesta campanya per a promocionar l'ús del català, fomentar la unió entre blocs i blocaires, i crear una comunitat de blocs de la nostra llengua, el català.

És per això que he decidit afegir-me al moviment posant el logo en el meu bloc.Podeu trobar més informació del perquè d'aquesta iniciativa en encatala

I és que cada dia tot i que alguns vulguen fer creure tot el contrari, el català es va quedant més relegat. Segurament la gran presència d'immigrants fa que cada cop es faci servir menys el català però crec que gran culpa la tenim la gent d'aquí que automàticament ja ens dirigim en castellà a tots estos colectius. Pot ser als pobles no sigui tan normal però aquí a Barcelona és el pa nostre de cada dia.

 
Lleugerblog © 2008