divendres, de maig 09, 2008

Xerraga Nits a l'àtic de maig. Actinetgenda: Potenciar el servei d'agenda de Tinet

El dia 9 de maig a les 21.30 hores al Casal d'Amposta es realitzarà l'última xerrada de Nits a l'àtic

Actinetgenda: Potenciar el servei d'agenda de Tinet

En aquesta xerrada els autors del projecte ActiNetGenda ens presentaran les principals característiques del projecte. El projecte ActiNetGenda permet convertir el servei d’agenda del portal de Tinet, la Xarxa Ciutadana, en una eina més útil, versàtil, participativa i activa per difondre i trobar (d’acord a les preferències personals) les diferents activitats que es produeixen a les comarques de Tarragona. Entre les noves funcionalitats que el projecte contempla hi ha la possibilitat de fer cerques d’acord amb diversos criteris i de forma simultània, crear perfils per agilitar la cerca, rebre notificacions periòdiques per correu electrònic o sms de les activitats que es programen, emetre opinions sobre els diferents actes, etc.

Pere Millán Marco és llicenciat en informàtica per la UPC. Des de l'any 1992 és professor del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV, dins de l'àrea d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors. Ha participat en diversos projectes d'investigació en Robòtica i Visió per Computador. És membre de la Comissió de Peritatges del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Carlos Cuenca Domínguez es titulat de cicle superior en Desenvolupament d'aplicacions informàtiques i enginyer tècnic informàtic de Sistemes per l'URV amb Matricula d'honor en el Projecte Final de Carrera "Creació de la màquina senzilla amb components discrets", dirigit per Pere Millan Marco.
Actualment, és cofundador juntament amb David Rodriguez de Technodac, empresa dedicada a noves tecnologies.

David Rodriguez Moreno és enginyer tècnic informàtic de Sistemes per l'URV amb Matricula d'honor en el Projecte Final de Carrera "Creació de la maquina senzilla amb components discrets", dirigit per Pere Millan Marco.
Actualment, és cofundador juntament amb Carles Cuenca de Technodac, empresa dedicada a noves tecnologies.

Juntament amb Pere Millan i Carles Cuenca, participa en el projecte "TechnoDAC: serveis web per a dispositius mòbils" (http://www.technodac.com). Aquest projecte va guanyar un premi del Consell Social de la URV a les millors idees emprenedores. Derivat d'aquest projecte va sorgir-ne un altre (ActiNetGenda), que ha guanyat la primera edició del Premi Tinet de Projectes a Internet.

Si vols, subscriu-te al nostre canal de Twitter: http://twitter.com/atictes; des d'allà també informem de tot el que fem...

 
Lleugerblog © 2008