Ahir vaig preparar unmagnífic arròs en verdures. No n'he fet mai cap. Tampoc una paellata. És per això que algun dia havia de ser el primer!!.
Per fer-lo vaig usar:
- verdures
- 1 ceba
- 2 dents all
- 1 cartxofa
- 1/2 primentó vermell
- 1/2 albargínia
- 1 got (de nocilla) d'arròs + un grapat més
- el doble de caldo i una mica més.
- sal
A continuació, quan he vist que estava tot més o menys sofregit, he tirat l'arròs per també sofregir-lo. Mentres he anat acalentant el caldo (és un truc que vaig veure a La cuina de l'Isma). Finalment he afegit el caldo i quan he vist que aquest s'ha anat evaporant, he tret la paella i l'he tapada en paper de diari durant 5min.
Resultat: Tot i que l'arròs m'ha quedat una mica duret estava per llepar-se els dits.
Possibles millores : podria haver tirat més caldo per evitar que quede l'arròs tan dur. També afegir alguna picada però tampoc calia.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada