divendres, de febrer 09, 2007

El cas Oleguer!!

Ahir la nit, tornant de jugar a futbol en el cotxe estava escoltant una tertúlia futbolística on parlava sobre si Oleguer Preses haviat fet be o no en fer un article d'opinió sobre el cas del pres Juana Chaos. Qui vulgue llegir l'article, el podeu trobar en Racó Català
.

Sentint alguns tertulians com el críticaven, m'ha fet decidir a escriure esta entrada al meu bloc.

Molts cops es diu coses com els futbolistes sempre diuen el mateix. Que fan ús de tópics per contestar les entrevistes. Ja saben que tot el que diuen tenen molta repercusió mediàtica. Però ells, a la vegada que futbolistes són persones. És per això que crec que un personatge públic com ell es decideixi a escriure un article com aquest se l'ha d'aplaudir. Independentment de si estàs d'acord amb les coses que diu o defensa. S'ha de ser molt valent per ficar cullerada en temes tan peliaguts com el que ell tracta.

Per mi, un dels mals del futbol és que hi ha massa passió i això condueix a la irracionalitat. És per això que hi ha massa violència al futbol. Només falta que determinats medis aprofiten per avivar la polèmica. Veurem que passarà quan el Barça visiti els camps de fora.

És per això que vull exclamar un bravo Oleguer!!

Oleguer Presas. Foto: Jordi Cotrina

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Prova

 
Lleugerblog © 2008