dilluns, de setembre 04, 2006

"El caçador de cocodrils" ha mort

Este matí, revisant el Meneame m'he assabentat de la mort de Steve Irwin, el famós presentador del programa "El caçador de cocodrils". Aquest programa el feien fins fa poc a TV3 i es caracteritzava perquè Steve es posava en situacions aparentment complicades i tractava en tot tipus d'animals, principalment cocodrils. Una de les situacions més famoses va ser quan li va donar de menjar a un cocodril mentre en l'altra ma portava lo seu xiquet de poc mesos.

Sembla que la mort s'ha produit mentre rodava un documental fent submarinisme a la gran barrera de coral al nord-est d'Austràlia, quan un Manta-Ratjada, li ha clavat el filó (l'agulla de la cua) al pit, molt a prop del cor. Normalment la Manta-Ratjada no es verinosa per l'home però el fet que la picada haigue estat prop del cor ha estat fatal.

Pel que he llegit Steve Irwin estava situat a sobre de l'animal quan ha passat el fatal accident. La mort ha estat pràcticament immediata.

Curiosament ja fa una any havia sentit que havia mort atacat per un cocodril però sembla que era una Llegenda Urbana. Ara però és totalment cert.

 
Lleugerblog © 2008