divendres, d’abril 13, 2007

Que té Terra?

Llegint el Periódico, me trobo una notícia que parla del potencial d'Anuntis SegundaMano. Entre altres coses parla que el 67% del seu benefici prové dels portals online. Anuntis té diverses webs d'anuncis: Segundamano, Infojob.net, Fotocasa.es, Coches.net, i així fins a 27 portals. Amb tot este potencial, l'article comenta que tracta de la sisena companyia més vista a Espanya per internet, només superada per Google, Microsoft, Yahoo, Terra i Ebay.

I és que l'extrany per mi és veure Terra com un dels més visitats. Mira que me passo hores per Internet i totes les visito assiduament excepte Terra. Crec quie només la utilitzo quan uso l'ordinador del meu pare. Ell se que si que la visita perquè durant una temporada va tenir la conexió internet per Terra.

Terra va ser un dels exponent del trencament de la bombolla tecnològica. El valor de les seues accions va anar creixent espectacularment sent només un portal però al final es va veure que el seu valor real no era ni molt menys el seu valor bursàtil.

Pensava que amb l'aparició de nous portals i nous aplicatius web hauria baixat molt el seu ús, però veig que no és el cas. Que extrany.


 
Lleugerblog © 2008